Sari la conținut

TERMENI SI CONDITII

PREZENTARE
Site-ul passepartoutcafe.ro este un site de vanzari en-detail de produse de cofetarie si patiserie.
Prin intermediul aceluiasi site passepartoutcafe.ro, ne puteti contacta in vederea comandarii produselor noastre si va puteti inspira si informa cu privire la idei de calatorii, retete si produse specifice din diferite tari.
Societatea noastra este PASSEPARTOUT CAFE SRL, cu sediul in Str. Monumentul Eoilor, Nr. 12, comuna Mogosoaia, judetul Ilfov, Cod Unic de Inregistrare RO 45684235 si numar de ordine in Registrul Comertului J23/1215/22.02.2022.
Ne puteti vizita si in spatiul deschis in Bucuresti, sos. Gheorghe Ionescu Sisesti nr. 224 A, de Marti – Sambata: 10.00 -19.00, Duminica 10.00 – 14.00.
PREAMBUL
Termenii si conditiile urmatoare se aplica tuturor comenzilor plasate de client catre societatea PASSEPARTOUT CAFE SRL pe site-ul passepartoutcafe.ro.
Prin utilizarea passepartoutcafe.ro ṣi/sau prin plasarea unei comenzi, va obligati sa respectati termenii si conditiile specificate mai jos. Inainte de plasarea unei comenzi, va rugam sa va asigurati ca ati citit si inteles “Termenii si Conditiile”.
Doar persoanele cu varsta de cel putin 18 ani (care nu se afla sub tutela), care au o adresa de domiciliu sau resedinta in Romania, precum si persoanele juridice, cu sediul in Romania, pot plasa o comanda.
Includerea oricaror produse sau servicii pe site-ul passepartoutcafe.ro, la un moment dat, nu implica sau garanteaza faptul ca aceste produse sau servicii vor fi disponibile in orice moment. Ne rezervam dreptul de a inceta in orice moment comercializarea unui produs sau prestarea unui anumit serviciu.
Ne rezervam dreptul de a modifica, periodic, aceşti “Termeni” fara a va notifica in prealabil. Comenzii dumneavoastra i se vor aplica “Termenii” specificati pe site-ul passepartoutcafe.ro la momentul plasarii comenzii si implica obligatia dvs. de plata a respectivei comenzi.
Site-ul passepartoutcafe.ro poate fi accesat in mod gratuit, prin simpla navigare in paginile acestuia, iar comandarea produselor sau serviciilor de pe site, nu este conditionata de inregistrarea/logarea ca utilizator.
Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum parcurgerea mai rapid procesului de finalizare a comenzilor, crearea posibilitatii de a stoca mai multe adrese de expediere, de a vedea si urmari comenzile, precum si istoricul achizitiilor de produse/servicii, va trebui sa procedati la inregistrarea/logarea ca utilizator.
Produsele noastre pot contine alergeni precum: gluten, lactoza, ou, nuci, faina de migdale, alune, soia etc.
Unele prajituri/torturi pot contine elemente de decor/sustinere necomestibile.
INREGISTRAREA/LOGAREA (CREARE CONT)

Acest lucru se realizeaza prin crearea unui cont pe site-ul nostru, cont care contine date despre adresa dumneavoastra de email si parola, ambele necesare pentru a accesa passepartoutcafe.ro.
Odata ce v-ati inregistrat pe site, contul creat de dumneavoastra va putea fi accesat, cu usurinta, prin “Contul Meu”, oferindu-va toate avantajele descrise mai sus.

COMANDA
Conditiile incheierii si executarii contractelor la distanta intre noi si dumneavoastra – clienti persoane fizice sunt reglementate prin Ordonanţa de Urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.
Daca efectuati comanda/achizitia in calitate de persoana juridica, persoana fizica autorizata sau intreprindere individuala/familiala, nu se vor aplica prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 34/2014, ci normele de drept comun din Codul Civil.
Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre noi, prin email/telefon, in functie de stocul de marfa disponibil.
Societatea noastra nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru niciun fel de prejudicii cauzate dumneavoastra ca urmare a neonorarii comenzilor, din motive ce exced vointei noastre.
Cumparatorul poate efectua comenzi prin adaugarea produsului/lor in cosul de cumparaturi, urmand apoi pasii in care va selecta modalitatea de plata si va introduce detaliile de contact si de livrare.
Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistratrarea unei comenzi si implicit nici rezervarea automata a produsului.
Dupa finalizare, detaliile comenzii se pot verifica in cadrul mesajului de confirmare sau in sectiunea ‘comenzile mele’ din contul de utilizator de pe site-ul nostru.
In momentul in care comanda a fost finalizata si confirmata, vom emite si transmite “factura electronica” sau “total de plata”.
Comenzile pentru produse personalizate vor trebui plasate cu minim 2 zile inaintea datei de livrare, iar cele pentru evenimente cu cel putin 7 zile.
In situatiile in care se doreste modificarea unei comenzi, solicitarea va fi transmis pe adresa de email contact@passepartoutcafe.ro, cu cel putin o zi inainte de data de livrare. Pentru comenzile pentru evenimente, termenul de modificare a comenzii este de minim 4 zile.
PRETURILE
Preturile sunt cele afisate pe passepartoutcafe.ro, in momentul in care primim comanda de la dumneavoastra (cu exceptia situatiei in care apare o eroare).
Toate preturile afisate sunt preturi in Lei (RON) si includ taxa pe valoarea adaugata prevazuta de lege, dar nu includ taxa de livrare.
Pentru produsele care beneficiaza de elemenete deosebite de décor, pretul final va fi comunicat telefonic de catre reprezentantul nostru, dupa plasarea comenzii.
In cazul in care descoperim o eroare in pretul produselor pe care dumneavoastra le-ati comandat, veti fi informat cat mai curand cu putinta si vi se va oferi posibilitatea de a reconfirma comanda cu pretul corect sau de a o anula. In cazul in care nu va putem contacta, comanda va fi tratata ca fiind anulata.
Pentru comenzile de produse personalizate si evenimente se va percepe un avans de 30% din pretul total. Avansul este returnabil in situatia in care comanda este anulata cu minim 4 zile inainte de livrare.
PROMOTIILE
Promotiile prezentate pe site-ul passepartoutcafe.ro sunt valabile in perioada de timp mentionata pe site.
In situatia in care pentru categoria “Promotii” nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limita stocului disponibil.
MODALITATI DE PLATA
Puteti alege una din metodele de plata agreate de societatea noastra: plata in numerar sau plata cu cardul.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA ( Classic si Electron) si MASTERCARD ( inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
LIVRARE
Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, asigurati-va ca datele mentionate in comanda sunt complete si corecte. Nu ne asumam raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de furnizarea unor date incomplete.
Dupa inregistrarea comenzii, veti primi prin e-mail de confirmare, dupa verificarea stocului disponibil. Majoritatea produselor prezentate pe site-ul passepartoutcafe.ro sunt disponibile in stoc, insa, in mod exceptional, termenul de livrare se poate prelungi, in condiții speciale, obiective.
Ne rezervam dreptul de a mari timpul de livrare, fara a ni se putea imputa nicio culpa in acest sens.
Comenzile primite pana in ora 12 (a.m), sunt de regula procesate in aceeasi zi. Termenul de livrare este in aceeasi zi pentru comenzile plasate pana in ora 12 si depinde de distanta fata de punctul de livrare, de disponibilitatea comenzii si de cantitatea comandata.
Pentru comenzile plasate dupa ora 12 livrarea va avea loc in ziua urmatoare.
In zilele nelucratoare, comanda se va procesa in ziua lucratoare imediat urmatoare.
Termenul de livrare poate fi stabilit si pentru o data anume.
TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR
Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).
RECLAMATII
In conditiile in care produsele sunt neconforme, Cumparatorul este rugat sa informeze Vanzatorul in ziua primirii acestora utilizand adresa de email contact@passepartoutcafe.ro, furnizand cat mai multe detalii privind neconformitatea.
Sesizarea trebuie sa contina descrierea defectului reclamat si o copie a facturii (sau orice alt act care sa demonstreze achizitia). Orice sesizare va fi procesata fara intarziere si clientul va fi informat despre constatarile facute.
Nereceptionarea coletelor comandate sau solicitari de returnari, in mod repetat, vor fi considerate abuz, iar compania noastra isi rezerva dreptul de a refuza viitoare comenzi de la client.
REZILIEREA UNOR TERMENI
In cazul in care o parte a acestor Termeni este interzisa sau considerate fara efect de orice instanta sau organism de reglementare, ceilalti Termeni vor continua sa se aplice.
DREPTURI DE PROPRIETATE
Toate drepturile de proprietate intelectuala, cum ar fi marcile si drepturile de autor de pe site-ul passepartoutcafe.ro, revin companiei PASSEPARTOUT CAFE SRL.
Orice utilizare a site-ului passepartoutcafe.ro sau a continutului sau, inclusiv copierea sau stocarea integrala sau partiala a continutului (poze, descrierea produselor, etc), in alt scop decat pentru uzul dumneavoastra personal si necomercial, este interzisa fara permisiunea scrisa PASSEPARTOUT CAFE SRL.
RASPUNDEREA NOASTRA
Raspunderea noastra maxima fata de dumneavoastra pentru orice pierdere sau paguba care se produce in legatura cu comanda dumneavoastra pe passepartoutcafe.ro va fi limitata la pretul total al comenzii dumneavoastra.
FORTA MAJORA
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora.
Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
Mai sus mentionatele reglementari, intitulate “TERMENI SI CONDITII” sunt guvernate si interpretate in conformitate cu legislatia din Romania si orice litigii vor fi solutionate exclusiv de instantele romane.